A gótikus esküvő és a fotógép találkozása

A barátnőm nagy rajongója a 12. század dereka táján megjelenő újfajta művészi irányzatnak, a gótikának. A kedvenc épülete természetesen a Notre-Dame székesegyház, és persze imádja a hatalmas ablakokat, amiket színes üvegekből készítettek el akkoriban. A kárpitszövés is ekkor élte fénykorát, a tágas falakat kárpitokkal borították, amiken az akkori udvari irodalomból származó történeteket jelenítettek meg.

A gótika lázban égő barátnőmnek esküvője lesz, természetesen minden berendezést és a ruháját is e téma köré szervezte. Kicsit mániás, de imádom érte.

Sokat gondolkodtam azon, milyen ajándék lenne a legjobb erre a csodálatos alkalomra. Majd egyszer csak szembejött velem egy fotógép hirdetés. Nagyon kíváncsivá tett a hirdetés, azonnal rákattintottam. A leírás pont úgy kezdődött, hogy az esküvőt felejthetetlenné lehet tenni egy ilyen egyszerűen kezelhető fotógéppel. Egyből felcsillant a szemem!

Tovább olvasva kiderült, hogy ez egy tükörreflexes digitális fényképezőgépet tartalmazó doboz, amit az esküvő helyszínén egy szabad helyre fel tudnak állítani, és akár önállóan is használható, hiszen csak egy gombot kell megnyomni és már készülhet is az őrületes szelfi. A beépített vakunak köszönhetően bármilyen fényviszony mellett szuper képek készülhetnek, így nem gond, ha késő délutánra vagy estére béreljük ki. Fotókat azonnal készít és kinyomtat, így azonnali kézzel fogható emléket kap nem csak a házaspár, hanem a vendégsereg is. A fotóra lehet kérni logót, dátumot, ami nagyon szuper. Az esküvő napját biztos kérni fogom, és azon gondolkodom, hogy egy saját gótikus esküvői logót is tervezek nekik ajándékba, ami szintén rákerülhet a fotókra. Mivel korlátlan fotónyomtatásra van lehetőség, így mindenki kiélheti a szelfi készítő mániáját. Ez egy nagyon szuper esküvői ajándék, és még nagyobb meglepetés a vendégeknek! Felejthetetlen élmény lesz ez mindenkinek. Persze lesz saját fotósa is a barátnőmnek, de azért ez nagyot dobhat az ünnepségen, hisz egy ilyen doboz előtt mindenki jobban el tudja engedni magát, és sok mókás kép születhet.

Fel is hívtam a barátnőmet és átküldtem neki az oldal elérhetőségét, hogy nézze meg ő is. Izgultam nagyon, de nagy szerencsémre majdnem ki ugrott a bőréből, így nincs ok a pánikra. Az azonnali fotónyomtatás lehetősége neki is nagyon megtetszett, ráadásul kiderült, hogy különböző fotó fal hátterek közül lehet választani, és még kiegészítőket is hoznak, így aztán tényleg mindenféle kép születhet.

Mivel a barátnőm nagy örömömre az áldását adta erre a nászajándékra, el is kezdtem szervezni a fotógép bérlését. A fotó fal kiválasztását a barátnőm rám bízta, így lesz izgalom, hogy vajon tetszeni fog-e nekik a választásom. Az ajánlatkérő üzenetemre már egy napon belül érkezett is válasz, kiderült, hogy az esküvő dátumán rendelkeznek szabad fotógéppel, így nem akadályozza meg semmi azt, hogy ezzel a fotógéppel növeljük az ünnepség fényét. Már nagyon várom, hogy kipróbálhassam működés közben. Sok-sok gótikus szelfi készítésében reménykedek!