A kulturált túrázáshoz nagyon jól jön egy jó kis férfi bakancs

A kutúra, mint fogalom nagyon sokrétű. Ide tartozik a zene, a tánc, az irdalom és a történelem is, sőt, szinte bármi, ha tágabb értelemben vesszük. Én a barátaimmal egészen furcsa és szokatlan formáját választottuk a kultúra ápolásának: régi, nehezen megközelíthető történelmi helyeket látogatunk meg és írunk az élményeinkről. Ám ez idő-, energia- és felszerelésigényes, különös tekintettel a lábbelire. Ha nem jó bakanccsal indulsz neki egy ilyen túrának, nagyon megszívhatod ám! Akár lassan gyógyuló sérülés is lehet a vége, mindamellett, hogy maga a cipő is tönkremehet. Éppen ezért alaposan megválogatom, hogy mit és mennyiért veszek meg. Ezért is voltam különösen boldog, mikor az egyik túratársam elküldte nekem a Férfi bakancs webáruház | cipomarket.hu oldalt, ahol tucatjával vannak a jobbnál jobb férfi bakancsok, mindenféle használatra. Azért is örültem neki különösen, mert kifejezetten jó áron kínálják a márkás lábbeliket, ami manapság már kimondottan ritka.

Szóval ezzel a barátommal beszélgettünk éppen Messengeren, és neki panaszoltam, hogy megint nézhetek új bakancsot, mert az előző elkezdett itt-ott szelelni, elengedte a varrása és megrepedt a talpa. Bosszankodtam egy sort, hogy nem bírok egy jó férfi bakancsot találni megfizethető áron. Ezt követően küldte el nekem a Férfi bakancs webáruház | cipomarket.hu oldalt, és azt mesélte róla, hogy ő már a második lábbelijét rendeli innen, nem csak túrázási célra, hanem utcai használatra is. Szerinte nagyon komoly a választék, és a retró fazonú bakancsoktól kezdve túrabakancsokig mindent lehet találni. Ráadásul egy teljesen normális, bárki által megfizethető ártartományban. Mondanom se kell, komoly izgalmak közepette nyitottam meg az oldalt, amit küldött, de nem kellett csalódnom az értékítéletében.

A Férfi bakancs webáruház | cipomarket.hu aloldalán valóban vagy 100 féle különböző fazonú és felhasználású bakancsot lehet megtalálni, a mutatós várositól a strapadíró, túrára is alkalmasig. Ráadásul valóban nem is drágán, ahhoz képest, hogy kimondottan jó márkákat forgalmaznak. EL is telt egy pár tíz perc, mire végignéztem a kínálatot, és legalább ennyi, míg végül megállapodtam magammal hogy melyik lenne a legjobb. Itt viszont már nem kellett sokáig vacillálnom, rögtön meg is rendeltem magamnak a megfelelő méretben. A visszajelző e-mailek rendben megjöttek,és pár nappal később hívott is a futár a csomag miatt. Nagyon boldog voltam, nem is bírtam tűrtőztetni magam, már ott, a munkahelyemen felpróbáltam, ahová a kiszállítást kértem. Csodálatosan kényelmes volt, és pontosan olyan, amilyet szerettem volna. Szerencsére találni még megbízható webshopokat is. Szóval ha újraindul a túraszezon, akkor lesz miben útnak indulnom. Mi több, abban is biztos vagyok, hogy másnak is ajánlani fogom a Férfi bakancs webáruház | cipomarket.hu oldalt, és a tavaszi cipőmet is tőlük fogom beszerezni!