A kultúrát őrzöm a székhelyszolgálat segítségével

A kultúra és a hagyományok megőrzése mindig is egy borzasztóan fontos dolog volt számomra. Ezt valószínűleg a szüleim és a nagyszüleim nevelték belém, hiszen ők nagyon hagyományőrző és hazaszerető emberek.

Rengeteg régi, népi használati tárgyat és eszközt hagytak rám, amivel eleinte nem tudtam, hogy mit is kezdjek. Nem akartam őket eladni sem, de azt sem akartam, hogy a pincében porosodjanak életem végéig. Így jött az ötlet, hogy ilyen dolgok renoválásával és felvásárlásával foglalkozzak. Mindez azonban csak úgy volt lehetséges, ha egy saját céget alapítok.

Ez a téma számomra nagyon idegen volt, így egy cégtulajdonos ismerősömet kértem segítségül. Ő a grossoffice.hu céget javasolta, mert anno ő is náluk alapította a cégét. Jelenleg is az ő szolgáltatásukat veszi igénybe, hiszen náluk a legkedvezőbb a székhelyszolgálat budapest területén.

Eleinte nem volt teljesen világos számomra, hogy ez mit is jelent valójában, azonban miután részletesen tanulmányoztam a weboldalukat, minden kérdésem megválaszolásra került. Nem csak arról írnak, hogyan elérhető náluk székhelyszolgálat budapest területén, hanem a cégalapításról és a cégmódosításról is rengeteg információval szolgálnak.

A székhelyszolgáltatás nem mást jelent, mint azt, hogy az általad megbízott szolgáltató cég minden olyan kötelezettséget köteles teljesíteni, amit a jogszabályok a székhellyel kapcsolatban előírnak. Ha megnézed a grossoffice.hu oldalát látod, hogy ez egészen sok mindent jelent. Nem csak székhelyet biztosítanak neked, de arról is gondoskodnak, hogy kikerüljön a cégneved a cégtáblára. Továbbá vállalják minden hivatalos és üzleti küldemény átvételét, elektronikus archiválását és tárolását. Minden beérkező levélről e-mailben értesítenek és a beszkennelt tartalmukat is továbbítják neked. Az esetleges ellenőrzésekre titkári szolgálatot, a mindennapokban pedig a székhely infrastruktúrájának teljes használatát biztosítják.

Röviden tömören: megkönnyítik a cégtulajdonos mindennapjait és felszabadítják a nem lényeges teendők alól.

Ezt a szolgáltatást hat hónapra igényelheted a grossoffice.hu-nál, amiből egyet ajándékba adnak. Ha Budapesten a pesti, vagy budai oldalon igényelsz székhelyt, akkor azt 29.900 Ft+ áfa áron teheted meg. Ha Újlengyelben az iparűzési adó-mentes székhelyt választod, akkor 39.900 Ft-ot kell fizetned. Ezeket további hat hónapos időintervallumokra hosszabbíthatod meg, amelyek további 30.840 Ft + áfa, vagy 46.800 Ft + áfa költséget vonnak maguk után.

Engem teljesen meggyőztek és nem is volt kérdés, hogy őket fogom választani. Így barátomhoz hasonlóan én is elégedett ügyfelükké váltam, és nem is tervezek elpártolni egy ilyen profi csapattól.