A varrogepguru.hu-ról szereztem meg az első Singer varrógépem

Mindig is nagy szerepet töltött be az életemben a kultúra, rendszeresen járok múzeumba és kiállításokra is. A legnagyobb hatást eddig a Singer varrógépek történetéről szóló kiállítás gyakorolta rám, ugyanis magam is varrónő vagyok, így tisztában vagyok vele, hogy ezeknek a gépeknek mekkora a presztízsük. Pénztelen kis varrónőként még eleinte csak álmodoztam róla, hogy legyen egyszer egy ilyen gépem, azt azonban nem gondoltam volna, hogy ez az álom viszonylag gyorsan meg is fog valósulni. Gyűjtögettem elég sokáig, hogy le tudjam cserélni a régi, nagyon pontatlan varrógépemet, és amikor összejött a pénz, eldöntöttem, hogy veszek egy Singert, úgyis az volt a vágyam már nagyon régóta. Ebben a feladatban a Singer varrógép – Varrógépek – Varrógépguru oldala volt a segítségemre. Meglepődtem egyébként, mert ezek a varrógépek árban teljesen elérhetőek voltak, őszintén szólva, sokkal drágábbra számítottam. Így pozitív csalódás volt mindenképpen.

Volt néhány kérdésem a termékkel kapcsolatban, amit nem találtam meg a leírásban, így először a gyakori kérdések fülön keresgéltem, mert bíztam benne, hogy korábban már feltették a kérdéseimet. Sajnos nem jártam sikerrel, ugyanis nem szerepelt itt sem a válasz. Ám még ekkor sem kellett elkeserednem, hiszen amellett, hogy bármikor fel lehet hívni őket az oldalon található telefonszámon, a rendelkezésünkre áll egy élő chat is, ahol a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak a munkatársak, ha ott próbálunk velük kapcsolatba lépni. Nekem eddig összességében nagyon jó tapasztalataim voltak ezekkel az élő chatekkel kapcsolatban, úgyhogy úgy voltam vele, hogy megér egy próbát. Szerencsére sikerrel jártam, így az információ birtokában már nem volt akadálya, hogy megvásároljam a hőn áhított Singer varrógép – Varrógépek – Varrógépgurumat.

A fizetés volt még egy kérdéses terület, mert sok vállalat nem szereti az utánvétes fizetést, én meg azt részesítem inkább előnyben. Egyébként őket is megértem, hiszen biztosan nagyon sokan nem veszik át a termékeket, aminek a visszaszállítása nekik plusz költséget jelent. De sajnos nekem a bankkártyámon mindig pont annyi pénz van, ami a hónapra a kötelező levonások fedezésére kell, mert az ügyfeleim értelemszerűen mindig készpénzzel fizetnek nekem. Szerencsére a varrogepguru.hu oldala esetében ezzel sincsen semmi gond, nem csak bankkártyával lehet fizetni, hanem utánvéttel és előre utalással is, ha valakinek ez lenne a legkényelmesebb megoldás. Összességében azt mondhatom, hogy nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak a Singer varrógép – Varrógépek – Varrógépguruval kapcsolatban. Valószínűleg az is hozzátesz az élményhez, hogy tőlük vásároltam meg életem első hőn áhított Singer varrógépét, ha ettől eltekintek, akkor is csak pozitívan tudok róluk nyilatkozni. Nagyon ügyfélközpontúak és segítőkészek, látszik, hogy nekik az a legfontosabb, hogy a vásárlónak minden kérését teljesítsék. Biztosan visszatérő vásárló leszek még.

Singer varrógép - Varrógépek - Varrógépguru