Autó nélkül kulturális eseményre is nehéz eljutni

Ha valaki, hát akkor én nagyon szeretem a kulturális megmozdulásokat. Ha valahol valami érdekes fesztivál vagy kiállítás, találkozó van, akkor ott a helyem! Viszont nagyon sok esetben ehhez elég messze kell menni, elvégre nem lehet minden ilyet a fővárosban tartani. A vidék viszont nem maradhat le, szóval szerencsére egyre több a hasonló. Ez már csak azért is jó, mert így legalább van lehetőségem megismerni hazánkat.

Ám az idei szezon előtt kicsit pánikba estem, ugyanis az autóm elkezdett vacakolni, és az is átvillant a fejemen, hogy emiatt csomó mindent ki kell majd hagynom. Szóval találnom kellett minél hamarabb egy megbízható szerelőt, aki képes elhárítani a gondot, legyen bármi is az. És itt jött a képbe a MetaAutoszerviz.hu, ahol végül nagyon hamar és nagyon jó áron el is készült a járművem!

Mikor a kocsim elkezdett lefulladozni, nehezen vette a sebességet, mint mondtam, eléggé megijedtem. Amellett, hogy így akár balesetet is okozhatok, momentán biztos nem lett volna pénzem venni egy újat. Ezért kellett egy megbízható szerelőt találnom, elérhető közelségben. A keresésem végül a MetaAutoszerviz.hu oldalára vezetett, akik a 18. kerületben találhatóak, igen jól megközelíthető helyen. És amellett, hogy a felületük alapján közvetlenek és ügyfélbarátok, még a szakszerűségükről, hozzáértésükről is tanúskodik. Elvégre ritka az olyan szerviz, aki ennyire informatív webfelületet vezet. Szóval felhívtam őket, és beszámoltam a tapasztaltakról. Megbeszéltem velük, hogy elviszem a kocsit, és megcsinálják amint lehet.

Így is történt, alaposan megnéztem, hová is kell menni, és hamarabb eljöttem munkából, hogy még odaérjek 17:00 előtt. A szakember alaposan megnézte, és elsőre azt gyanította, hogy a váltóval lehet valami. De persze ehhez alaposabban át kellett néznie valamikor. Még az a szerencse, hogy egy elég erősen középkorú kocsim van, amihez bármikor lehet alkatrészt szerezni. De szerencsére a MetaAutoszerviz.hu ebben is erős, nem csak meg tudják javítani a meghibásodást, de a cserealkatrészt se nekem kell összevadásznom. Szóval otthagytam, és reméltem a legjobbakat. De nem kellett csalódnom, a következő héten már hívtak is, hogy készen van, mehetek érte. Rettenetesen örültem, mert így nem csak, hogy nagyon jó áron és gyorsan sikerült megjavíttatni a kocsimat, de még a kulturális fesztivál-szezonról sem kellett lemondanom!