Az online vásárlás, mint szubkultúra, és amit találsz általa

Biztos vagyok benne, hogy senkinek nem újdonság, hogy a mai világban a vásárlás, mint szubkultúra van jelen. De lehet, hogy a szub-jelző felesleges is. Hisze a fogyasztói társadalom által, amiben élünk a vásárlás egy teljesen hétköznapi, elvárt sőt talán megkövetelt dolog. A vírus miatt sokan az internetre szorultak, hogy boltkórosként kiéljék vásárlási mániájukat, és nem félek beismerni, hogy én is ebbe a kategóriába tartozok. Sőt mi több láthatóan terjesztem is ezt a jellemvonást.

Az oldal, amit említek, a következőkel jellemezhető: Akciós termékek, jó áron – Online vásárlás, olcsó cuccok – DiszkontDepó – Az okos döntés. Ezen az oldalon mindent megtalálhatsz, ami a szíved vágya. Fel akarod újítani a lakást? Csekkold a háztartás és lakberendezés menüpontot! Új jövevényt vártok a háznál? A baba-mama oldalak pont nektek valók! Netalán a jövevény a négylábú kategóriába tartozik? Nem probléma, a háziállatok menüpontban mindent megtalálhatsz, ami kis kedvencednek kellhet, a táptól a játékokon keresztül a különböző tisztán tartó dolgokon keresztül minden van itt.

A kert szerelmeseinek sem kell csüggednie, hiszen a DiszkontDepoval minden szükséges felszerelést beszerezhetsz, rendkívül jó áron. Ez bizony nem csalás, nem ámítás. A fitnesztől a konyhai eszközökig, a barkácstól a műszaki cikkekig, itt mindenkinek van mit a kosárba tenni. Az árak pedig magukért beszélnek.

Persze, az ember ilyen olcsó ajánlatokkal joggal kérdezheti, na de mi itt a hopplá? Az átverés? A nyuszi a kalapban? Kérem hölgyeim és uraim: a nagy semmi. A szállítási díj ugyan a kosár tartalmának össztömegétől függ, de egy és 10 kiló között a szállítási díj csupán 1500 forint, ami teljesen normális egy online web-áruház esetében. Innentől kezdve az ára tíz kilónként emelkedik csupán ötszáz forinttal, ami szerintem teljesen optimális. 40 kiló felett egyedi szállítási költséggel kell számolni, amiről az oldalt karbantartó személy tájékoztatja a vásárlót. Ha esetleg kérdése, óhaja-sóhaja akad a kedves erre tévelyedett, esetleg vásárolni óhajtó internet lakónak, akkor az oldal tetején található telefonszámot hívhatja, illetve írhat a mellette lévő e-mail címre is.

Az én személyes tapasztalataim a következőképp alakultak a DiszkontDepo-val, ahol Akciós termékek, jó áron – Online vásárlás, olcsó cuccok – DiszkontDepó – Az okos döntés. Szóval, épp szülinapi ajándék után kutattam édesapám számára, mert a pasiknak olyan nehéz ajándékot venni, mikor ide kötöttem ki, és mondanom se kell, hogy életmentő volt! A barkács menüpont alatt szinte azonnal megtaláltam a tökéletes ajándékot, és mivel szokás szerint nem bírtam magammal, körül néztem a többi kategóriában is. Végül a kasszánál nem kevés pénztől kellett ugyan megválnom, de cserébe rengeteg mindent kaptam.

Ahogy azt a szállítási feltételeknél is állították minden termékem probléma nélkül, tökéletes csomagolással, sértetlenül megérkezett 3 munkanapon belül, bőven időben édesapám születésnapjára. Persze azt senkinek nem kell tudnia, hogy nem csak neki vásároltam. Psszt, ez a mi titkunk marad.

Mindenesetre, ha netalán szükségetek lenne valami cuccra, de nem tudjátok, hol keressétek, kattintsatok a posztban hagyott linkre, és nézzetek körül. Garantálom, hogy nem fogjátok megbánni.