Bájkerek: motoros kultúra, találkozók, motorgumi füstölés…

Az egyes nemzeti kultúrák hála az égnek még nagyon különállóan, egymástól függetlenül léteznek mindenféle szándékos összemosó törekvés és a napjainkban természetesnek mondható globalizációs folyamatok ellenére is. A civilizált társadalmak nemzeti kultúrájának pedig már egy évszázada része a motorkerékpár, mely a XX. század végére kifejezetten tömegessé is fejlődött már.

Ennek a motoros kultúrának az ábrázolása, szemléltetése volt a céljuk 1994-ben a Bájkerek című magyar dokumentumfilm szerzőinek. Ezt a filmanyagot a nyári motoros találkozókon forgatták, és nagyszerű keresztmetszetet mutat az akkori motoros társadalmakról. Ezeknek a találkozóknak az elmaradhatatlan része volt a látványos gumifüstölés, ami még a mai napig is megmaradt bizonyos rétegekben. A mutatvány eredményeképp bizony sokszor nem sok minta maradt az abroncson. Manapság nem jelent ez megoldhatatlan problémát, hiszen a https://www.motortire.hu oldalról megrendelt motorgumik akár már másnap felszerelve várhatják az új kalandokat.

A webshopon a nyitóoldal tetején máris kínálkozik egy részletes kereső. A szélességet, magasságot és átmérőt megadva szűrhetünk a kínálat tételei közül a gumimárka és a motorkategória szerint is. Így a keresés eredményeképp tökéletesen releváns találati listát kapunk.

Ha a megrendelni kívánt termék vagy termékek kiválasztása megtörtént, a rendeléshez regisztráció sem szükséges a https://www.motortire.hu oldalon. A visszaigazoló e-mail tartalmaz minden fontos adatot. Ha ebben hibát érzékelünk, mindenképp jelezzük az ügyfélszolgálatnak telefonon és/vagy e-mailben. Lehet kérni személyes átvételt a Méta utcai telephelyen vagy házhozszállítást 2000 forintért országszerte a DPD futárszolgálat által. A kiszállítás általában a délelőtt leadott rendelések esetében már másnap vagy legkésőbb 2 munkanap múlva megtörténik, ha a termék készleten van. Ha rendelni kell, akkor sem kell 5 napnál tovább várni túlnyomó részt. Ha mégis egy nehezen hozzáférhető típus került a kosarunkba, akkor telefonon tudunk egyeztetni az ügyfélszolgálattal a várható szállítási időről.

Fizetni helyszíni személyes átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával is tudunk, a futárszolgálatnál pedig utánvéttel, ha nem történt előre utalás. Ha a megrendelésben eltévesztettük a méretet, és csere szükséges, vagy bármi más okból vissza szeretnénk adni a megvásárolt, használatlan motorgumit, erre is nyílik lehetőség. Vagy személyesen, vagy a https://www.motortire.hu oldal csapata csupán 2000 forintért gondoskodik a futárszolgálatos visszaküldésről.