C vitaminos krém segít a napfoltjaim eltüntetésében

Mivel a nyár nálunk csak egy elég szűk ideig tart úgy igazán, ezért a nagy lebarnulások helyett talán inkább a nagy leégéseknek van itthon kultúrája, sajnos. Hogy kulturális megfontolásból, vagy sem, azt nem tudom, de ennek a logikának megfelelően az én bőröm sem igazán a nagy lebarnulások híve, hanem sokkal inkább a megpirulásé és a Nap más egyéb hatásait is elég nehezen viseli. Az viszont aztán tényleg a kultúránk része, hogyha bizonyos területeinkkel van problémánk, azt szeretjük elsunnyogni – ennek persze oka van, de most ne menjünk bele. A lényeg, hogy a bőrömmel lévők problémákkal való foglalkozás sem ment először túl könnyen, de végül mégis találtam egy megoldást a dologra a c vitaminos krém formájában.

Ez tulajdonképpen egy gyógyító szérum, amit a Florence Bio készít, ami egy biokozmetikumokkal foglalkozó cég Olaszországból. Mivel itthon is forgalmazzák, ezért viszonylag gyorsan hozzá lehet jutni, a rendeléstől számítva akár már 2 nap alatt ki is hozhatják. Az innen rendelhető c vitaminos krém, vagy a honlapon is található ismertebb nevén a szérum egy olyan termék, ami kifejezetten a hozzám hasonlóan bőrproblémákkal küzdőknek lett kitalálva. Na meg persze azoknak is, akik szeretnék, hogy majd idősebb korukban is szép, rugalmas és selymes legyen a bőrük.

A c vitaminos krém gyakorlatilag azért jó, mert a Nap által okozott bőrhibákat hatékonyan tudja elhalványítani és ezzel sokak életét tudja megkönnyíteni. Hasonlóan jó eredményeket tud elérni ez a termék a pattanásokkal és más egyéb bőrhibákkal szemben, amiről számos fotó is tanúskodik a florencebio.hu oldalon. Emellett pedig igazi vásárlói véleményeket is lehet olvasni, tehát ha szeretnénk meggyőződni a termék minőségéről, akkor minden lehetőségünk adott hozzá a weben keresztül.

Ami nagy előnye ennek a c vitaminos krémnek a többi hasonló termékkel szemben az az ára: kétszer akkora mennyiséget adnak ugyanazon az áron, mint általánosságban más gyártók. Pedig az összetevőket tekintve minden benne van, amire csak szüksége van a bőrnek: C-vitamin és E-vitamin, kétféle hialuronsav, varázsmogyoró, aloe vera, jojoba olaj, keserű narancs és ázsiai gázló. Ha ezek közül akad olyan, amit nem ismernétek, ne csüggedjetek! A florencebio.hu oldalon minden összetevőről található leírás azzal kapcsolatban, hogy mi az és mire való, miért került bele a termék összetevői közé.

Vannak még érdekességek ezen az oldalon, ha például kísérletező típusok vagytok mindenképpen ajánlom a csiganyálat, ami egy nagyon különlegesen hangzó arcápoló termék. Ha viszont egy olyan arcápolási rutint kerestek, amibe tökéletesen beilleszthető a c vitaminos krém is, akkor azt is megfogjátok találni a Florence Bio biokozmetikumai között, ráadásul most 20% kedvezménnyel.