Csőtörés Zsuzsa lakásán

Janival tegnap egy kiállításnak a megnyitóján voltunk a pesti belvárosban. Már ezer éve ismerjük egymást, nagyon jó barátok vagyunk és az egyik legfontosabb dolog, ami összeköt minket az a kultúra. Mind a ketten nagyon szeretjük a különböző kultúrális programokat, szeretünk kimozdulni a mindennapos kerékvágásból és persze nyitottak vagyunk az új dolgok iránt is.

Pontosan ezért mentünk el ennek az új kiállításnak a megnyitójára, amit nagyon vártunk már egy ideje. Én azért is szeretem az ilyen eseményeket, mert ilyenkor egy csomó ismerőssel lehet találkozni, jókat beszélgetni és természetesen új embereket megismerni.

Jani mutatott be az egyik barátjának Zsuzsának, akivel tényleg nagyon jól elcsacsogtunk. Olyannyira, hogy a megnyitó után meghívott párunkat a közelben lévő lakására, hogy ott folytassuk.

Amikor beléptünk a lakásba, akkor nagy meglepetés fogadott minket, ugyanis egy csőtörésnek lehettük szemtanúi. Kicsit mindenki lefagyott, de én gyorsan kapcsoltam és végigfutott az agyamon a gondolat, hogy “SOS vízszerelés Pest“. Majd beugrott, hogy azonnal hívom is a vizszereles.net céget, akiket már egy csomószor hívtam, amikor valamilyen problémám volt, mert mindig hamar kint voltak és tényleg nagyon jó munkát végeztek.

Azért is szeretem őket hívni, mert már több mint 30 éve a szakmában vannak. Azért ez nem kevés idő. Persze gondolom az elmúlt évek alatt sokat változott a gárda, de a minőség az továbbra is nagyon fontos nekik. Ez például abban nyilvánul meg, hogy azok a szerelők, akikkel dolgoznak nem akármilyen szerelők, ugyanis a legmagasabb, vagyis az úgynevezett AA minősítéssel kell, hogy rendelkezzenek. Ez a legmagasbb minősítés, amely egyben garantálja azt is, hogy ezek a szerelők már sok mindent láttak és bőven meg van a tapasztalatuk ahhoz, hogy tökéletes munkát adjanak ki a kezükből.

További érdekesség, hogy a cég csak Budapesten és Pest megyében vállal munkákat. Ezt azért is teszik így, mert csak így tudják vállalni azt, hogy akár 1 órán belül kiérjenek a helyszínre. Persze ez függ attól is, hogy éppen merre jár a szerelő, de az én esetemben szinte mindig kint volt nálam olyan 30-40 perc alatt maximum, úgyhogy tényleg nem kellett órákat vagy napokat várni rá.

Hogyan tudjuk felvenni velük a kapcsolatot? Nagyon egyszerűen és könnyedén. A honlapon találunk egy telefonszámot, amin fel tudjuk hívni őket. Azonban, ha éppen nem tudják felvenni a telefont, akkor a hibabejelentés gombra kattintva kérhetünk tőlük egy visszahívást. Ehhez az űrlapon meg kell adnunk a nevünket, a telefonszámunkat, az email címünket, valamint egy rövid leírást a hibáról, hogy nagyjából miről is van szó.

Szerencsére hamar kijött a szerelő Zsuzsához, szinte se perc alatt végzett a munkával, így mindenki megnyugodhatott. Most a már a többiek is tudják, hogy kit kell hívni, ha SOS vízszerelés kell Pesten.