Íme az oldal, amely megváltoztatta a család vásárlási kultúráját

Otthonunk stílusa és berendezése nem csupán a mi saját ízlésünket, de az adott kultúrát is tükrözi. Gondoljunk például a mediterrán házakra Spanyolországban vagy Olaszországban, az ősmagyar és szibériai jurtákra, vagy akár az eszkimók által épített iglukra. Bár egyes szegényebb országokban a favellák és egyéb, luxusosnak egyáltalán nem nevezhető épületkomplexumok kevésbé nyújtanak szép látványt, ezek ugyanúgy az adott hely kultúrájának a részét képezik a maguk módján. Számos olyan történelmi környék is van, ahol nem építhetünk csak úgy bármit bárhova, mivel ezeken a helyeken kiemelten fontos, hogy a turisták és látogatók számára megőrizzük az autentikus kulturális élményt. A többszáz vagy ezer éves épületek stílusából és eredeti funkciójából ugyanis sok mindenre következtethetünk, többek között arra is, hogy egy adott népnek abban az időszakban mi volt éppen fontos, vagy milyen kihívásokkal kellett szembenéznie. Számos nagyvárosban egymás mellett állnak a régi és az új épületek, így a hagyományőrzés mellett a modernizáció jeleit is megfigyelhetjük.

Ilyen sok stílus közül valóban nehéz kiválasztani a leginkább tetszőt otthonuk berendezéséhez. 1-2 apró kiegészítő márpedig nagyon sokat tud dobni rajta. Én már csak tudom, mert legutóbb felmentem a 4home webáruház oldalára, és majdnem sikerült elköltenem ott a fél fizetésemet. A férjemnek persze nem tetszett az ötlet és le akart beszélni róla. A barátnőm viszont sokkal jobb tanácsot adott. Ő azt mondta, a kuponkodok.hu-n számos 4home kupon közül választhatok, hogy olcsóbbá tegyem a vásárlást.

Úgy döntöttem, hogy ki is próbálom a kuponkodok.hu oldalt. Hamar találtam is néhány 4home kupon akciót. Rákattintottam az ajánlat melletti gombra, és már másolhattam is be a kódot a webáruházban az erre kijelölt helyre. Pár másodpercen belül meg is lett a tranzakció eredménye, mivel a kuponon található százalékkal csökkent is azonnal a virtuális fizetnivalóm. Innentől kezdve nem volt megállás, az összeset ki akartam próbálni! Végül sikerült megtalálnom a számomra legkedvezőbb ajánlatot, így végül egyik kiválasztott termékről sem kellett lemondanom arra hivatkozva, hogy túlságosan megterhelné a költségkeretemet.

Ezután jobban körülnéztem egy kicsit a kuponkodok.hu oldalon, mivel olyan 4home kuponokat is találtam, amelyek bizonyos szezonális termékekre vehetők igénybe, illetve valamilyen, az adott időszakra vonatkozó feltételhez kötöttek. Milyen sokszor hisszük azt, hogy tisztában vagyunk vele, hogy mire is van szükségünk, azután meg decemberben kapkodunk majd karácsonyi dekoráció után, amikor mindenhol háromszoros áron adják… A kuponkodok.hu emiatt a tudatos vásárlásban is segíthet, ha nem azt szeretnénk nézni, hogy mikor kell valamit megvenni, hanem hogy mikor tudjuk azt az adott terméket a legjobb áron beszerezni.

A kuponkodok.hu oldal és a 4home kupon akciók felfedezése egyébként nem is jöhetett volna jobbkor. A kislányom ugyanis hamarosan azzal állt elő, hogy szeretne mindenféle világítós dekorációt a szobájába, mert az osztálytársának is van, és szerinte az nagyon menő. Nem is volt hát kérdés, hogy honnan fogjuk ezeket beszerezni kedvezményes áron. Megengedtem neki, hogy az ártól függetlenül ő válassza ki a neki tetsző dolgokat, mivel úgyis tudtam, hogy a valódi összegnél kevesebbe fog kerülni.

Végre a férjem sem húzta többet a száját és örült, hogy sikerült megoldanom olcsón a lakberendezési cikkek beszerzését a kuponkodok.hu segítségével. Meg is kérdezte, hogy emlékszem-e még a görögországi nyaralásunkra. -Igen, miért? – kérdeztem. Kiderült, hogy nagyon tetszett neki az ottani stílus és kultúra, ezért szeretne pár dísztárgyat a nappaliba, ami minden nap erre emlékezteti. Azt hiszem, a kihívás el van fogadva…