Ismerjük meg tőlük a székhelyszolgáltatás kultúráját

A kultúra egy olyan dolog, ami összeköt minket és kiemel az állati sorból. Hihetetlen egyébként, hogy a saját kultúránkat mennyire nem szoktuk észrevenni, egészen addig, amíg nem találkozunk egy másikkal. Erre pedig a legjobb lehetőség, ha az ember elutazik külföldre. Én is Ázsiában fedeztem fel, hogy az európai és a magyar kultúrának mennyi sajátossága van. Furcsa egyébként, hogy az iskolában mennyire meg szeretnék ezt tanítani nekünk és pont ezzel érik el az ellentétes hatást.

A gyermeki agy is felelős ezért, hiszen ebben az időszakban mindennek ellen akarunk állni, ami kötelező. Ha azonban az ember felnő, akkor érdemes újra megismerkednie a saját kultúrájával, most már egy szűretlen lencsén keresztül. Elképesztő dolgokat fedezhetünk fel, ha elengedjük az előítéleteinket. És higgyétek el, még az is megtörténhet, hogy az embert sírásra készteti majd egy népdal.

Nem hiszem, hogy Magyarországon alapítottam volna céget, ha nem lett volna ez a szentimentális háttér. Na meg persze, ha nem találtam volna rá a Székhelypartner oldalára, akiknél olyan egyszerű volt a cégalapítás és a székhelyszolgáltatás igénylése, hogy visszatekintve nem is értettem miért halogattam ennyit ezt a dolgot. Mert szerintem sokan félnek attól, hogy belekezdjenek egy vállalkozásba. Mindenki a pénzveszteségtől fél, én azonban biztos voltam benne, hogy nem szeretnék többé alkalmazott lenni.

Az interneten keresgélni kezdtem „székhelyszolgáltatás budapesten” címszó alatt és rögtön az előbb említett Székhelypartnerre találtam rá. Számomra nagyon fontos egy oldal megjelenése, hiszen ez az első pont, ahol megmutathatják nekünk, hogy milyen az üzlethez való hozzáállásuk. A Székhelypartner pedig nagyon odafigyelt ezekre a részletekre. Így egy igényes oldal fogadott, amin könnyen meg lehetett találni mindent.

A Székhelypartner oldala egybefoglal mindent, amiről egy kezdő vállalkozó álmodhat. Mivel a székhelyszolgáltatás mellett mindenféle céget is tudunk alapítani náluk. Ezekhez a dolgokhoz pedig hosszú tájékoztatót is biztosítanak, így minden kérdésünkre választ fogunk kapni, mielőtt még egyáltalán feltehetnénk őket.

Engem pedig most főleg a székhelyszolgáltatás budapesten érdekelt, úgyhogy kiválasztottam a felső menüből azt a részleget, ami ehhez tartozott. Ha rákattintunk erre a menüpontra, először a különböző csomagokat fogjuk látni és azt, hogy milyen helyeken biztosítanak nekünk székhelyet.

A székhelyszolgáltatás budapesten kívül még Újlengyelben is elérhető. Ha még soha nem hallottatok erről a helyről, akkor érdemes az emlékezetetekbe vésni, mivel Újlengyel egy olyan település, ahol különböző adókedvezményeket lehet igénybe venni. Nem kell attól tartani, hogy ez valami átverés lenne, mivel elég csak azt megnézni, hogy milyen nagy cégeknek vannak ide bejelentve a székhelyeik.

És a székhelyszolgáltatás budapesten sem okozott csalódást, mert kiváló helyeket biztosítanak nekünk. Ráadásul a két városrészben. Úgyhogy nem számít, hogy Budát, vagy Pestet preferáljuk, a Székhelypartnernél meg fogjuk találni a saját számításunkat. A székhelyszolgáltatás díja emellett nem is drága, különösen azért, mert egy hónapot ajándékba adnak. Egy ilyen kedvezmény pedig rengeteget tud jelenteni egy most induló vállalkozásnál.

A Székhelypartner tehát képes volt elnyerni a bizalmamat az átláthatóságával és egyenességével. Már csak fel kellett vennem velük a kapcsolatot. Ez sem volt egy kifejezetten nehéz művelet, mivel a telefonszámuk nem csak dísznek van az oldalon. Rögtön reagáltak a hívásomra és megbeszéltük a székhelyszolgáltatás részleteit. Ezt követően pedig minden simán ment és azóta is az ő szolgáltatásukat veszem igénybe.