Kiváló minőségű badellák a Hunnia Kristály Kft webshopjából

A badella a magyar kultúra szerves része, hiszen évszázadokon keresztül badellákban szállítottuk az italokat, mint például a borokat, pálinkákat vagy éppen a vizet, de ételek szállítására is kiváló. A badellák ma is használatosak a borospincékben, a csárdákban, éttermekben, és egyéb vendéglátóipari egységekben.

A badellák azonban nem csak a magyar kultúrában játszanak fontos szerepet. Az ital szállítására és tárolására számos kultúrában használnak hasonló eszközöket. Például az olaszoknál az amforák, a spanyoloknál a bota és a mexikóiaknál a cantimplora jelenti a hagyományos italszállító eszközt.

A badellák használata azonban nem csak kulturális, hanem környezeti szempontból is előnyös lehet. A rozsdamentes anyagokból készült badellák hosszú életűek, így elősegítik a fenntartható életmódot, hiszen nem szükséges műanyag palackokat vásárolni, amelyek a hulladékhegyeket jelentenének.

A badellák hőszigetelő képessége miatt lehetővé teszik, hogy az italok hosszabb ideig frissek és hidegek vagy melegek maradjanak. Ez különösen fontos az olyan eseményeknél, ahol nincs lehetőség a hűtésre, melegítésre.

Hunnia Kristály Kft egy magyarországi cég, amelyet még 1994-ben alapították. A cég több ezer gasztro terméket értékesít, köztük szerepelnek a rozsdamentes acélból készült badella is. Az ATA-GO, ATA-RED és ATA szállító badellák széles választéka áll rendelkezésre a webshopban, amelyek méretei típusonként változhat. Két badella rendelkezik szimpla fallal, ezek a 10 literes és 15 literes szimpla falú badellák, ezenkívül a többi dupla falú badella, a méretük pedig akár 50 liter is lehet. Az ATA italszállító badella hőszigetelt és kemény poliamidból készült, jól záródó fedővel van ellátva és 9 literes űrmérettel rendelkezik. Az italszállításra két rozsdamentes, csappal ellátott badella verzió közül lehet választani 10 literes és 20 literes változatban.

Az ATA-GO badellák széles méretválasztékában a legkisebb badella 10 literes, a legnagyobb pedig 50 literes badella. A fedél hat ponton záródik, míg a talp erős gumicsíkkal van lezárt, így stabilan egymásra helyezhetők és nem zörögnek. A fedőkbe nyomáskiegyenlítő szelepet építettek be, amelyek biztosítják, hogy a badellák belsejében ne alakuljon ki túlnyomás vagy vákuum.

Az ATA-RED badellák olyan kiváló minőségű polietilén borítással készülnek, amely ellenáll a karcolásoknak és horpadásoknak. Az ATA-RED badellák hővesztése 4 órán keresztül mindössze 5 Celsius-fok, és 15 literes, 30 literes és 48 literes változatokban kaphatók. A fedélbe épített nyomáskiegyenlítő szelepek biztosítják a szabad légáramlást a badella belsejében, ami segít megőrizni a hőmérsékletet.

Az ATA italszállító badellák kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, és 10 literes és 20 literes kivitelben érhetők el. A badellák hőszigeteltek, amelyek biztosítják hosszú ideig az ital hőmérsékletét. Az ATA badellák poliamid fedővel vannak ellátva, amely hermetikusan lezárja a badellát, így nem folyik ki az ital és sem juthat semmilyen külső szennyeződés.

Az ATA, ATA-GO és ATA-RED badellák mindegyike kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják, hogy az ital vagy étel hőmérséklete hosszabb ideig megmaradjon, és a bennük lévő tartalom ne szennyeződjön. A badellák felhasználhatók italok és ételek szállítására és tárolására is, valamint a fedeleknek és a talpaknak köszönhetően egymásra is helyezhetők, amely lehetővé teszi a tárolási és szállítási folyamat egyszerűsítését és hatékonyságának növelését. Emellett a badellák méretei és kialakítása lehetővé teszik azok alkalmazását az kisebb és nagyobb vendéglátóipari egységek számára.

A Hunnia Kristály Kft webshopja kiváló lehetőséget kínál a vásárlóknak arra, hogy minőségi badellákat szerezzenek be, amelyek hosszú élettartamot és hatékony teljesítményt biztosítanak. A webshop könnyen áttekinthető, és az egyes badella típusokról részletes információk és képek állnak rendelkezésre a részletek gombra kattintva. A regisztrált vásárlók hűségpontokat is gyűjthetnek. Az, hogy pontosan mennyi hűségpont kapható, minden terméknél külön fel van tüntetve, ahogy az is, hogy hogyan épül fel ez a bónuszrendszer és hogyan lehet élni a hűségprogram által nyújtott lehetőségekkel. A bónuszrendszer különlegessége, hogy akár a teljes vételárat ki lehet egyenlíteni a bónuszrendszerben összegyűjtött hűségpontokkal, így érdemes a rendelést mindig bejelentkezve leadni az oldalon. A bónuszrendszer aktuális feltételeiről mindig a weboldalukon tájékozódj.