Ma már mindent gyorsan és azonnal szeretnénk

A világ felgyorsulásával Sokkal hamarabb szeretnénk mindent és azonnal mindenre szükségünk van. Mivel az interneten keresztül nagyon sok információhoz nagyon gyorsan hozzájuthatunk, ezért sokkal kevesebb dolgot jegyzünk meg és inkább rábízzuk magunkat az internet tudására. Ennek köszönhetően a könyvek háttérbe szorultak, és talán a kultúránk is egy kicsit megváltozott. A változás nem azt jelenti, hogy ez egy rossz dolog, hiszen minden folyamatosan változik és a változáshoz hozzá kell szoknunk és alkalmazkodnunk kell a kialakult új helyzethez. Ha ezt megtesszük és felvesszük a tempót a jelenlegi világ történéseivel, akkor nagy valószínűséggel semmilyen hátrány nem érhet minket.

Az internetnek köszönhetően egyébként, ha jól használjuk, akkor nagy előnyhöz tudunk jutni. Hiszen az interneten nagyon sok olyan hasznos információ is megtalálható, ami meg tudja könnyíteni a mindennapi életünket. Ilyen például az is, hogy rengeteg szolgáltató és üzlet megtalálható online is. Ezért, ha szükségünk van valamilyen szolgáltatásra vagy valamilyen termékre akkor, ha rákeresünk egyből megtalálhatjuk azt a szolgáltatót vagy boltot, akitől vásárolni szeretnénk.

Legutóbb nekem gyors telefon szerviz volt az, amire szükségem volt, ezért rá is kerestem az interneten, hogy legközelebb hol található meg a legjobb telefon szerviz. Az LCD Fix Budapesten az Allee-ban van, ami számomra csak egy kis kitérőt jelent a munkahelyem és a lakásom között. Ha csak a közelséget néztem volna, szerintem akkor is őket választottam volna, viszont nem ez volt az egyedüli ok, amiért rájuk esett a választásom.

gyors telefon szerviz

Már a honlapjukon is látszik, hogy igényes munkát adnak ki a kezeik közül. Egy weboldal nagyon sok mindent el tud árulni a vállalkozásról. Ha azt látjuk, hogy egy weboldal szépen létre lett hozva, át lett gondolva, könnyen használható és illik a vállalkozás arculatához, akkor szinte biztosak lehetünk abban, hogy a munkájukra ugyanilyen nagy figyelmet fognak szentelni. Egy jó weboldal ugyanis nagyszerű marketing hatással bír és nagy előnyt tud jelenteni a konkurenciával szemben.

Az LCD Fix Honlapja számomra nagyon meggyőző volt és minden olyan fontos információt megtaláltam rajta, amire csak kíváncsi voltam.

Ez egy márkafüggetlen gyorsszerviz, ahová bejelentkezés nélkül is bemehetsz és elkezdik a készüléked javítását. Ha gyors segítségre van szükséged és nem szeretnél napokat vagy netán heteket várni a készüléket elkészülésére, akkor az LCD Fix csapata kezében a legjobb helyen van a telefonod laptopod, tableted. Még arra is figyelnek, hogy adatvesztés nélkül végezzenek el minden javítást. Hallottam már olyan történeteket, hogy elvittek egy laptopot egy márkaszervizbe meg javíttatni, viszont nem figyeltek eléggé a szervizelés közben és adatvesztéssel járt a folyamat. Ez nem szerencsés sem a szerelőnek, sem pedig a készülék tulajdonosának. Éppen ezért az LCD Fix-nél ez egy nagy előny tud lenni szerintem.

A gyors szervizelés mellett vállalnak még egyéb szolgáltatásokat is, mint például a felújított készülékek eladása, a törött vagy hibás készülékek értékesítése, céges készülék javítása és mindezek mellett még árajánlatot is készítenek biztosítási ügyintézéshez. Ha szervizelés helyett inkább ezek közül a szolgáltatások közül választanád valamelyiket, akkor az LCD Fix csapata ezekben is nagyon szívesen segít.

Ha gyors telefon szervizre lenne szükséged, akkor ne felejts el, hogy náluk biztos kezekben lesz a telefonod és mindent megfognak tenni annak érdekében, hogy elégedetten távozz tőlük.

Ha a javítás mellett szükséged lenne valamilyen tartozékra is, de nem szeretnéd őket teljes áron megvásárolni, akkor a weboldalon az email címed megadásával egy jogosult leszel kedvezményre. Ezt a kedvezményt beválthatod a webshopban, illetve személyesen az üzletben is. Ha tehetem én mindig élni szoktam ezekkel a kedvezményekkel, hiszen veszíteni valóm nincsen, és ha ilyen esetben az email címemre túl sok számomra a felesleges e-mailt kapnék, akkor egyszerűen leiratkozhatok.

Lehet vásárolni Apple, Samsung, Huawei és Xiaomi termékeket is az oldalon. Mivel márkafüggetlenek, ezért minden fajta készülékhez árulnak kiegészítőket. Ha nem csak a szervizelés érdekel, hanem beruháznál valamilyen új termékre is, akkor a weboldalon mindenképp nézz szét.

Hiszen nem csak szervizelésben, de mint láthattuk értékesítésben is jeleskednek, hiszen ilyen jellegű szolgáltatásokat is vállalnak. Ha kíváncsi vagy rájuk és pont szükséged lenne egy kis segítségre valamelyik készülékeddel kapcsolatban, akkor mindenképp megéri hozzájuk ellátogatni. Ha őket választod, akkor biztosan nem fog csalódás érni.