Meddig nyúlik a kultúra napjainkban

A közelmúltban múzeumban jártam és örömmel vettem észre, hogy milyen sokat dolgoznak azon, hogy nem csak a műemlékeket őrizzék meg eredeti szépségükben, de magát a múzeum épületet is különleges gondoskodással ápolják. Nem tudtam megállni, odaléptem az egyik dolgozóhoz és igyekeztem kifejezni csodálatomat az a munka iránt, amit ők végeznek és említettem, hogy házam erkélyét román stílusban szeretnem felújítani.

A mester nagyon kedves volt és rögtön arról kezdett el beszelni, hogy ebben a munkában a legfontosabb a megfelelő felszerelés és ruházat. Mindamellett, hogy a munkát tökéletesen el kell végezni, nagyon fontos a munkások kényelme is.

Ajánlott is egy weboldalt, amit ő is előszeretettel használ. Elmesélte, hogy védőeszközök hatalmas választéka található meg az oldalon vagy akár személyesen is a budapesti üzletben.

Nem sokáig vesztegettem az időt és magam is felkerestem a LumaxPro.hu-t, ahol nagyon gyorsan teletettem kosaram és Páromnak is rögtön sikerült bakancsot választanom, ami általában napokba szokott telni, mivel sok helyen nem kapható 46-os bakancs viszont a LumaxPro.hu weboldalon mindegyik modellből elérhető és a legtöbb lábbeli akár még 50-es méretben is megtalálható.

Ami nagyon tetszett az oldalon az az, hogy mindenki számára elérhető, hiszen ezek a bakancsok 6.800 forinttól 97.300 forintig terjedő áron különböző stílusokban kaphatóak 34-s mérettől egészen 52-ig. Ezen kívül sok más – anyag, szabvány, márka – szűrőt is tudunk alkalmazni, ami megkönnyíti számunkra a keresést és segít abban, hogy valóban megtaláljuk azt, amire igazan szükségünk van.

Ha lábbelink melle ruhát is szeretnénk választani, akkor a legjobb helyen járunk hiszen a legtöbb munkaruházati bolttal ellentétben ezek a felszerelések hölgyek számára is elérhetőek.  Természetesen ezek a termékek rendkívül hasznosak a hétköznapi emberek számára is hiszen nem kell 10-s vagy 100-s csomagolásban megvásárolnunk valamit, amiből csak egy-két darabra van szükségünk.

Ami legtöbbször gondot jelent számomra, hogy találjak kis méretű munkás kesztyűt és sokan biztosan átérzik problémámat, mikor próbálnak dolgozni, de a kesztyű mérete miatt semmit sem tudnak csinálni, mert lecsúszik a kezükről. A LumaxPro.hu-n már egészen apró 4-s mérettől lehet kesztyűt választani viszont 6-s, 7-s méretben már egészen nagy számban és stílusban tudunk magunknak válogatni.

Ami nagyon szimpatikus volt számomra, hogy a szállítás már akar négy napon belül lehetséges, persze ez akár, 10-20 nap is lehet, attól függően, hogy mit szeretnénk vásárolni, viszont azt gondolom, hogy ez igazan nem hosszú idő, hiszen vannak olyan oldalak, ahol hónapokat kell várni egy vagy több termékre.

Ha bármilyen kérdésünk van telefonon és e-mailben is fel tudjuk venni a kapcsolatot a szaküzlettel és a központi irodával, valamint ajánlatot is kérhetünk. Nekem is volt egy kérdésem és nem bántam meg, hogy felhívtam őket, mert nagyon kedves volt velem az ügyintéző és azonnal tudott válaszolni kérdésemre.

Természetesen Párom rögtön kedvet kapott a felújításhoz és mivel minden nagyon gyorsan megérkezett ezért már fél úton járunk a megvalósításban, persze ezért a LumaxPro.hu-nak kell főként köszönetet mondanom.