Székhelyszolgáltatás budapesten – a félév most 7 hónapot jelent

Érdemes lehet most körülnézni a székhelyszolgáltatási lehetőségek között, mert aki szemfüles, az a 6 hónapnyi székhely helyett hetet is kaphat. A szekhelycentrum.hu oldalon van arra lehetőség, hogy a székhelyszolgáltatás budapesten vagy akár vidéken való igénybe vétele esetén a 6 hónap áráért 7 hónapnyi szolgáltatást kap a megrendelő.

Nekem is ilyen módon van székhelyem, mert a vállalkozás indításakor nem volt még olyan címem, ahová jó szívvel bejelenthettem volna a vállalkozást. Így meg egészen adta magát a helyzet, hogyha van ilyen szolgáltatás, márpedig van, akkor bérelni fogom a székhelyemet. Na persze ezt nem a hagyományos értelemben kell venni, hogy szó szerint bérlek egy lakást, vagy iroda helyiséget, ahol fogadom a vevőket. Hanem úgy kell érteni, ahogy írva van: székhelyszolgáltatás budapesten. A szolgáltatás részeként a cím lesz az enyém, amire bejelenthetem a vállalkozásomat és nem kell attól félnem, hogy esetleg eladják alólam a címet és állandóan át kell jelentkeznem valahova máshová.

A székhelyszolgáltatás budapesten pont azért előnyös dolog, mert nem kell hozzá saját címet felhasználni, a vállalkozás székhelyeként mégis az fog szerepelni, hogy Budapest a központ. Közben pedig azzal, hogy megrendeljük ezt a szolgáltatást a szekhelycentrum.hu-tól, arra is jogosultak leszünk, hogy használjuk szükség esetén a budapesti tárgyalóik valamelyikét. Az egyik tárgyaló gyakorlatilag a Duna partján, a II. kerületben van, a másik pedig a VI. kerületben, szintén nagyon illusztris környéken, a Kodály körönd szomszédságában. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én bármelyik helyszínre szívesen szervezek üzleti találkozót.

A szekhelycentrum.hu egy rövid összefoglaló táblázatban mindent leír a székhelyszolgáltatás budapesten való megkötéséről – na meg persze arról is, ha nem Pesten köti ezt meg valaki, hanem az IPA mentességet élvező újlengyeli címet szeretné igénybe venni. A honlapon megtaláljátok az árakat, a szolgáltatási csomagot tartalmát és szavatosságát – bár azt már talán így is tudjátok, hogy 6+1 hónap lesz a nyerő.

Természetesen a többi menüpontot is érdemes lehet megnézni, mert nem csak a székhelyszolgáltatás elindítása ügyében tudnak segíteni a Bem rakparti irodában, hanem más egyéb cégalapítást és cégmódosítást érintő ügyekben is. Ami pedig szimpatikus lehet még talán, hogy egy órán belül érkezhet beleegyező nyilatkozat, míg a fizetés csak a bejegyzést követően szükséges, szóval előre nem kérnek semmit.

A székhely megválasztása, vagy egyáltalán egy vállalkozás beindítása nem egyszerű folyamat, ráadásul sok a buktató azzal kapcsolatosan, hogy milyen kötelezettségekkel jár elindítani egy vállalkozást és mondjuk miket kell megcsinálni az első pár napban azonnal. Éppen ezért, hogyha egy olyan cégtől lehet ebben segítséget kérni, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak és járatosak az ügyekben, akkor az szerintem nagy fokú könnyebbséget jelent az ügyvezető- tulajdonosnak.

Én biztos, hogy a szekhelycentrum.hu-tól kérnék segítséget ebben az ügyben, valamint az is bizonyos már, hogy a budapesti székhelyem általuk jön létre. Így a székhelyszolgáltatás budapesten nálam egy valóban jó választás, a félévre, plusz egy ajándék hónapra majd harmincezer forint plusz áfáért cserébe. Átveszik a postáimat és elküldik, kirakják a cégtáblát és persze használhatom a tárgyalót. Már alig várom, hogy ilyen szép helyen tarthassak üzleti találkozókat!

székhelyszolgáltatás budapesten