Ahány kultúra, annyi szokás

Mostanában egy kevesebbet szoktam utazni, viszont eddig életem során volt lehetőségem jó pár országban járni már. Nagyon szeretek utazni és új kultúrákat megismerni, hiszen ennek köszönhetően bővíthető nem a látókörömet, illetve a tudásomat is. Egy-egy utazás után mindig át tudom értékelni az életemet és rájövök arra, hogy mennyire hálás is lehetek az életemért. Hiszen megvan mindenem amire csak szükségem lehet. Sok országban nagyon nagy az éhínség, nincs elegendő vizük vagy ételük az embereknek nekem pedig ezekre mind nem lehet panaszom. Éppen ezért kezdtem el jótékonykodni, figyelni a környezetemre és mindent megtenni annak érdekében, hogy a társadalom számára is hasznos legyek. Volt néhány olyan utazásom, ami után hazaérve elhatároztam, hogy bizonyos dolgokat meg fogok változtatni az életemben.

Ilyen dolog volt például az, hogy ha meg tudom másként oldani, akkor nem fogok drága ruhákat vásárolni. Helyette inkább keressek olyan használt ruha üzleteket, amelyek minőségi árukat kínálnak a vevőiknek és lehet találni közöttük olyan darabokat, amikről egyáltalán nem lehetne megmondani, hogy ez használt ruha.

Kis keresgélés után az interneten rá is találtam a Dresspack.hu oldalára. Ha olcsó ruha webshop után kutatsz te is, akkor őket csak ajánlani tudom. Nagy termék kínálattal rendelkeznek, ezért az egész család ruházkodás megoldható csupán az oldalukról. A weboldaluk nagyon igényes, szépen létre lett hozva és egy helyen minden fontos információ megtalálható. A Dresspack olyan olcsó ruha webshop, ahol tudatosan vásárolhatsz úgy, hogy az itt vásárolt árukkal 100%-ban elégedett lehetsz. Sőt, nem csak a ruhákkal, de a szállítással és a segítőkészségükkel is.

Amikor rájuk találtam, akkor számomra nagyon meglepő volt, hogy milyen sok áru meg található online is. Hiszen általában az outletekben és a használtruha üzletekben nagyon sok ruha megtalálható, ezért mindezt bedigitalizálni nem lehet könnyű munka. Főleg azért sem, mert minden héten érkezik új áru hozzájuk, ezért az online készletet is folyamatosan frissíteni kell. Már csak azért is, mert azt hirdetik, hogy mindegyik termék van raktáron, ezért a szállítás is viszonylag rövid idő alatt teljesül. Ha mégsem tetszene a kiválasztott ruha, akkor 14 nap áll a rendelkezésedre, hogy visszaküld azt a webshop részére.

A rendelésnél lehetőséged van arra is, hogy időpontra rendelj. Ennek köszönhetően kényelmesen át tudod venni a csomagodat, és ahelyett, hogy te alkalmazkodni hozzájuk, a futár fog hozzád. Utánvétes fizetésre is van lehetőség, ezért ha inkább ezt a fizetési módot részesíted előnyben, akkor ezt is bátran választhatod.

Ha szeretsz olvasni és mindennel képben lenni, akkor a blog oldalukat se felejtsd el megnézni. Itt nagyon sok cikk megtalálható öltözködés és divat témában úgyhogy, ha ezeket figyelemmel kíséred, akkor az éppen aktuális hírekről, érdekességekről és hasznos tippekről nem fogsz lemaradni. Amennyiben feliratkozol a hírlevelekre, akkor pedig garantáltan értesülni fogsz az éppen aktuális akciókról és új ruhadarabokról.

Amennyiben regisztrálsz a weboldalon, akkor minden egyes vásárlásoddal gyűjtheted a hűségpontjaidat, amiket akár már a következő vásárlásod alkalmával fel is használhatsz. Viszont, ha inkább gyűjtögetni szeretnéd őket, akkor erre is van lehetőséged. Náluk nincs olyan, hogy ne lehetne az egész vásárlás értékét hűségpontokkal kifizetni, ezért akár egy teljes vásárlást kiválaszthatsz ezekkel a pontokkal.

A vásárolj te is tudatosan, hogy ne csak a bolygónknak legyen jobb, de a pénztárcádat is megkíméld.