Egyedi póló a búcsú bulira

Kati barátnőm mindig is nagy tisztelője volt a különböző kultúráknak. Leginkább a japán kultúra érdekelte a legjobban. Nagyon olvasott volt a témában, alapfokon meg is tanulta a nyelvet, és a különböző ünnepeket is mindig figyelemmel kísérte. Aki pedig jobban megfigyelte az észre vehette, hogy az öltözködésében is megjelennek a Japán kultúra jegyei. Az egyetemen most másodéves, és egy ösztöndíjprogram keretében lehetősége nyílt, hogy fél évre kiutazzon az országba. Nagyon izgatott lett mindenki, köztük én is. Nagyon örültem, hogy valóra válhat az egyik legnagyobb álma. A baráti társasággal elhatároztuk, hogy szervezünk neki egy búcsú bulit. E mellé pedig szerettünk volna egy jelképes ajándékot is adni neki.

Egy saját tervezésű pólóra esett a választás

Egyik este épp a hírfolyamomat pörgettem, amikor megláttam a következő hirdetést: LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop. Jó ötletnek tűnt egy egyedi póló készítése Katinak, ezért gyorsan rányomtam, hogy jobban utána nézzek a dolognak. Nagyon jó, és ötletes pólókat találtam az oldalon. Szinte minden témában vannak minták, ami csak lehet. Szerintem, ha ide ellátogat valaki, akkor találni fog olyat, ami megfelel az igényeinek. Ha pedig mégsem, akkor küldhet saját mintát, mint ahogy én is tettem. Mivel a társaságban mindenki támogatta a póló ötletet, ezért gyorsan megterveztem egy feliratos grafikát és megrendeltem a megfelelő méretben. Eggyel nagyobb méretet kértem, mint amit a mérettáblázat kiadott, mert Kati szereti a bővebb cuccokat. Így végül a méret kettővel nagyobb volt, mint amit általában hordani szokott, ugyanis itt a női méretek esetében úgy kell számolni, hogy 1 vagy 1,5 számmal kisebb, mint a megszokott.

Sokan helyen lehet velük találkozni

Az ország 12 pontján van üzletük, szerencsére e között a 12 között benne van Nyíregyháza is, így nem kértem, hogy szállítsák házhoz, hanem személyesen mentem be miután elkészült. Úgy voltam vele, hogy így sokkal egyszerűbb, mint várni a postást, és ha bármi gond van, akkor ott vagyok helyben. Szerencsére az elkészült póló tökéletes volt. Látszott rajta, hogy értik a dolgukat és nagyon jó minőségű munkát végeztek. A póló anyaga is nagyon kellemes volt, ez nem az a „belizzadós” fajta, amit az ember maximum egyszer vesz fel tiszteletből, aztán utána örökké a szekrény mélyén pihen. Nyíregyházán kívül még megtaláljátok őket Tiszaújvárosban, Miskolcon, Egerben, Debrecenben, Soroksáron, Maglódon, Budakalászon, Dunakeszin, és Budaörsön is. Természetesen a legtöbb infót a weboldalon kaphattok, de négy különböző közösségi oldalon is fent vannak, utána tudtok nézni Facebookon, Instagramon, Pinteresten és YouTube-on is.

Kati nagyon meghatódott a bulin és a pólónak is nagyon örült. Azt vette fel a repülőre és az első képet is ebben küldte el nekünk. Szóval, ha ti is látjátok a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop feliratot, kattintsatok rá bátran