Ha egy jó túra kereső kell, a Cultractive oldalára mindig számíthatsz.

A kikapcsolódásnak, szórakozásnak olyan formái is vannak, amik sokkal inkább kapcsolódnak a kultúrához, mint bármi máshoz. Mi is ilyenek vagyunk a férjemmel, nekünk nem az jelenti a nyaralást, hogy a hasunkat süttetjük valahol a vízparton, hanem inkább a nyakunkba vesszük a világot, és felfedezünk! Városokat, első sorban, akár idehaza, akár külföldön. Minket sokkal jobban kikapcsol, ha szép, régi városrészeket, múzeumokat látogathatunk, és ebben a cultractive.eu oldalának túra kereső funkciója ma már hatalmas segítséget nyújt. Mert bizony néha a bőség zavarában az ember azt se tudja, merre induljon, mit keressen fel, mit próbáljon ki. De amióta megtaláltuk ezt a portált, azóta lényegesen könnyebb dolgunk van.

A Cultractive egy túrázáshoz, kiránduláshoz segítséget nyújtó oldal, és mint említettem, túra kereső lehetőség is van rajta. Itt a látogató megadhatja, hogy milyen jellegű kiruccanást tervez: gyalogtúrát, kerékpárosat, városnézést, vagy akár vízi túrát is választhatunk! Ezenfelül megadhatjuk, hogy mekkora távolságban gondolkodunk, mennyi időt szánunk a dologra, és az oldal az általunk megadott kritériumok szerint ajánl nekünk túrákat. Mit mondjak, kifejezetten hasznos kis oldal! Máshol, ahol elvileg van “hasonló” opció, ott inkább csak hányaveti ajánlókat, hiányos vagy olvashatatlan térképeket találni, illetve a tartalomért tessék szíves lenni feliratkozni. Na, köszönöm, az ilyenekből én nem kérek. Ezzel szemben a cultractive.eu túra kereső aloldalán simán kikereshetsz egy csomó kirándulási útvonalat úgy, hogy még térképen is megmutatja neked. Egy nagyon egyszerű, könnyen leolvasható térképen. Nem domborzatin meg vízrajzin, mint máshol.

Mi egy ideje már ezt a túra kereső oldalt használjuk, ha valamerre mennénk, és igazán tartalmas, kulturális kikapcsolódást keresnénk. Például az első ezek között egy győri városnézés volt, ahol egy csomó olyan helyet is láthattunk és meglátogathattunk, amikről máshol nemigen lehet beszámolót olvasni. De a cultractive.eu segítségével ezekre is gyorsan és könnyedén rátalálhattunk. Sőt, ha esetleg a jövőben más jellegű túrát is bevállalnánk, akkor is ide fordulnánk!

Egy kedves barátunknak is jó szívvel ajánlottam a cultractive.eu oldalát, aki történetesen nagy terepkerékpáros. Amint engedi a szabadideje, azonnal pattan is két kerékre, és nekivág a vadonnak. De egyszer elmesélte, hogy kicsit már unja a szokásos útvonalait, és szívesen felfedezne valami újdonságot. Erre mondtam neki, hogy akkor a Cultractive túra kereső funkciója neki lett kitalálva! El is küldtem neki, és amikor legközelebb beszéltünk, nem győzött hálálkodni. Mint mondta, ekkora segítséget a könnyített váltó óta nem kapott a biciklizéshez. Szóval, mint látható, nem csak nekünk, városi felfedezőknek, de az igazi vad túrásoknak és biciklistáknak is nagyon bejöl a cultractive.eu. Szóval ha kirándulást, túrát, felfedezést tervezel, érdemes ellátogatni ide, hátha Neked is ajánl valami olyat, amilyet még nem tapasztaltál, nem próbáltál ki.