Kis ország – autóval bárhogy körbeutazható

Sajnos ilyen kicsik lettünk, az országunk tekintetében, hogy nincs olyan pontja az országnak, ahová ne jutnánk el kocsival egy napon belül. Így, előadóművészként is el lehet utazni mindenhová autóval – kényelmesebb, mint bármi más, mert nem kell menetrendekhez igazodni.

De, nem tudom ti hány kultúracsinálót, hány valamiféle művészembert ismertek, na köztük nagyon sokan vannak, akik egyszerűen nem tudnak ilyesmikkel képbe kerülni: belföldi kiküldetés elszámolása 2023. Most mondtam egy példát, de egy nálunk nagyon aktuálist… Pedig, ha rákeres bárki pont ezekre a szavakra, “belföldi kiküldetés elszámolása 2023”, látni fogja, hogy sok helyen viszonylag pontosan leírják, hogy miben áll a dolog lényege. Például a roadrecord.hu-n ami nekem a legrelevánsabb találat volt, de nem csak a használható információhalmaz miatt, amit ott leltem.

Nekem sok dolgom van vele – bár nekem sem ez a szakmám -, hogy ilyesmire koncentrálni nehezen tudó, teljesen elvontan gondolkodó művészlelkeknek segítsek ebben a világban is eligazodni. A RoadRecord.hu oldal egy olyan céghez tartozik, ami fejlesztett mondjuk egy nagyon is használható, felhasználóbarát szoftvert is, amit állítom, hogy mindenki nagyon könnyen meg fog tanulni használni! Mint mondtam, nekem, és egy munkatársuknak sem ez a pontos feladatunk a cégnél, amely együtt dolgozik említette előadóművészekkel, mégis megcsináljuk, ha már ránk bízták. Nézzétek csak meg, pontosan miről van szó: belföldi kiküldetés elszámolása 2023. A linkre kattintva tényleg kaptok élből mindenféle infót a kiküldetési rendelvényről általában, de meg is találjátok az utat az említett útnyilvántartó programhoz, ami mobilra is ki van fejlesztve, valóban mindenki számára jól használhatóan.

Ha egy utazgató előadóművész a saját kocsiját használja, kiküldetési rendelvénnyel ki lehet béren kívül fizetni neki a saját kocsihasználatot. És így nem kell cégautót fizetni. Egyszerűen kihagyhatatlan, hogy manapság ezekkel képbe kerüljünk, de a roadrecord.hu-val például minden ilyesmi már tényleg sokkal könnyebb lesz. Tapasztalatból mondom! Megbízással is történhet ilyen kifizetés, nem csak munkaviszonyban, és a rendelvényt meg is kell amúgy őrizni.

Van tehát ez a program, ami helyettünk kiszámolja a távolságokat. Csak meg kell néhány alapadatot ehhez adni. A kezelőfelület tényleg nem csak könyvelők, szakemberek szemeinek készült, egyszerűen tényleg sikerült már ezt is felhasználóbaráttá tenni teljesen. Nem kell a jogszabályokat fejből vágnunk, úgy van az egész “leprogramozva”, hogy ilyeneken nem csúszhatunk el. NAV-kompatibilis eleve az egész, ami ismeri a fontos szempontokat és segít tartani magunkat hozzá. Szóval, ha ellenőrzésre kerül sor (mármint hivatalos NAV-ellenőrzésre), azon sem fogunk így fennakadni. Ha valahol máshol vannak tárolva az útadatok egy cégnél, mert netán mégis dolgozik nekünk egy saját könyvelő, vagy gazdaságis ember, ezek az adatok könnyen importálhatók a programba, akár Excelből. Végképp könnyű ez a Googleben rögzített utakkal kapcsolatban. És elérhető kiegészítő mobilalkalmazás is mindehhez.

Még sorolhatnám, hogy mit nyújt nekünk a RoadRecord alkalmazása, ha rábízzuk magunkat, olyan apró, de fontos dolgokat említve, mint az útajánló, amivel optimalizálhatunk könnyedén, de a legjobb az egészben, hogy visszamenőleg is elkészíthető minden ilyesmi, ami kell az elszámoláshoz. (A listát, a többi erényéről megtaláljátok a fenti linken) Mi több, a roadrecord.hu oldalon kérhetjük (ha még annyira sem lennénk hozzáértők, mint én), hogy ők maguk készítsenek nekünk útnyilvántartást. Magyarán minden szempontból csúcsszuper oldalt találtam, mert egyszerűen nem lesz fogékony mindig mindenki a számokkal kapcsolatos praktikumokra az életben. Lesz az az embertípus, aki sosem lesz megtanítható ezekre, de a roadrecord.hu nekik is segít mindenben!

belföldi kiküldetés elszámolása 2023